Motorbranche

Voste International > Motorbranche

Bekijk hieronder onze werkzaamheden en prijzen.

Werkzaamheden

Boot, auto, je schoonmoeder… Wat je ook wil laten wrappen, het kan vanaf nu ook bij Voste. Lees hier verder!

SEO, SEA, dropshipping? Steeds vaker krijgen wij de vraag: kan Voste ondersteunen bij de vraagstukken die er momenteel binnen mijn bedrijf spelen? Het antwoord is natuurlijk ‘ja’. Zo kunt u bij ons terecht met alle vragen rondom de werkzaamheden die wij uitvoeren.
Maar ook bieden onze experts hulp bij bedrijfsmatige vraagstukken.
Eenmalig sparren? Of op frequente basis? Neem gerust contact met ons op!

Voor het ontwerp van allerhande grafische werkzaamheden kunt u bij Voste terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwerp van een logo, flyers of posters. Wij kunnen het daadwerkelijk printen van uw ontwerp ook voor u verzorgen.

  • Logo’s (v.a. 250 euro)
  • Flyers (v.a. 150 euro)
  • Posters (v.a. 150 euro)

Het hebben van een goede website waarop diensten en producten worden weergegeven is tegenwoordig onmisbaar. Veelal is er een beperkt budget beschikbaar voor de ontwikkeling van de website maar wilt u wel een professionele uitstraling meegeven aan uw producten en/of diensten. Wij ontwikkelen custom made WordPress websites welke volledig aan uw wensen voldoen.

  • Basis website (WordPress) (v.a. 500 euro)
  • Medium website (WordPress + extra techniek) (v.a. 1.000 euro)
  • Premium website (specifieke techniek) (n.t.b.)

Online marketing, ofwel internetreclame, is de perfecte methode voor het promoten van uw product en/of dienst. Online marketing kent vele vormen, wij gaan graag met u in gesprek over de vele mogelijkheden.

Het onderhouden van één of meerdere kanalen op sociale media is dé manier om op dagelijkse basis contact te onderhouden met de klant. Uw social media laten beheren door Voste? Dat kan! Wij bieden verschillende voordelige abonnement vormen maar verzorgen ook incidenteel hulp bij social media beheer.

Het up to date houden en technisch onderhouden van de website is iets dat wij voor u kunnen verzorgen. Wij raden het al onze klanten aan het Voste Onderhoud en Beheerpakket af te sluiten, zo bent u ervan verzekerd altijd online te zijn en dus altijd in contact staat met (potentiële) klanten.

E-mail marketing omvat een scala aan directe marketing tools en heeft als doel een commerciële boodschap naar uw (potentiële) klant te versturen. E-mail marketing komt direct bij de ontvanger terecht, is een goede vorm van directe marketing en geeft u de kans om uw boodschap direct bij de (potentiële) klant onder de aandacht te brengen.

Veel organisaties gebruiken e-mail marketing in de vorm van nieuwsbrieven. Zowel het schrijven als het daadwerkelijk verzenden van de nieuwsbrief kan door Voste worden verzorgd.

Desgewenst kunnen wij het daadwerkelijk printen van uw drukwerk voor u uit handen nemen. Prijzen verschillen en zijn op aanvraag. Wij werken graag met lokale ondernemers die net zoveel passie voor hun werk hebben als dat wij dat hebben.

Hoe schrijf je een tekst die weergeeft wat jouw onderneming nu precies doet? En hoe moet deze tekst geschreven worden zodat de dienst of het product ook daadwerkelijk goed gevonden wordt door uw (potentiële) klant? Het is een vak apart. Maar Voste kan helpen! Onze experts kunnen u op weg helpen met tips and tricks of de volledige tekst(en) voor u schrijven.

Prijzen

Verdient uw onderneming nét wat meer aandacht en/of heeft u veel verschillende projecten lopen of zou u die willen opstarten? Dan is dit pakket perfect voor uw onderneming.
10 uur per maand
€ 650,- per maand
Dit is de meest gekozen abonnementsvorm bij Voste. Met 10 uur vrij te besteden uren per maand, komt u goed opweg!
5 uur per maand
€ 325,- per maand
Heeft u een beginnende onderneming of weet u nog niet zo goed hoe uw onderneming zich verder zal voortbewegen? Dan is 5 uur aan vrij te besteden uren bij Voste een verstandige keuze.
Binnen een abonnement
€ 65,- per uur
Heeft u een losse opdracht, zoals het ontwerpen van een logo, en heeft u een abonnement bij Voste, dan rekenen wij slechts 65 euro per uur. Binnen een abonnement bij Voste kunt u verschillende losse opdrachten afnemen, zonder extra kosten.
Buiten een abonnement
€ 85,- per uur
Heeft u een losse opdracht, zoals het realiseren van een nieuwe website, en heeft u geen abonnement bij Voste, allereerst WELKOM! Wij rekenen 85 euro per uur voor al onze werkzaamheden die wij aanbieden.
Met een vaste samenwerking, in de vorm van een Partnership zoals wij het hier bij Voste noemen, neemt uw onderneming deel aan de familie Voste. Alle aandacht, een vast team van professionals dat altijd klaar voor uw onderneming staat en een ongelimiteerde toegang tot alle werkzaamheden van Voste.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Contactgegevens

Voste BV
Steenwijkerdwarsweg 11
8316 RD Marknesse

E: info@voste.nl
T: +31 (0)527701576

Aanvraagformulier

    Interesse in
    Losse opdrachtAbonnementPartnership